Hoogendoorn , Hans . [ isbn 9789018031152 ] 1517 - ANWB Goud :

Schrijver:
Titel: ANWB Goud : Denemarken . ( Inclusief losse overzichtkaart met alle hoogtepunten . ) Dè gids voor cultuurliefhebbers. ANWB Goud Denemarken besteed veel aandacht aan landschap, kunst & cultuur. Handig is de grote losse kaart! -
ISBN: 9789018031152
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en linnen rug in als nieuwe staat - 1517 - 8e dr 2014 - 406 p - 480 gr - 23,6x29,1 cm
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Denemarken is geen land van grote contrasten, het is een land van eilanden, fjorden en zeestraten. Deze reisgids Denemarken bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids. Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB een selectie gemaakt van hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden. Ook biedt de gids vele overzichtskaarten en stadsplattegronden. Bijzonder is de luxe omslag met half linnen band en voor het opzoekgemak is een leeslint toegevoegd. Met ANWB Goud op zak ontdekt u op een prettige manier Denemarken.


De gidsen uit de Europese reisgidsenserie ANWB Goud hebben sinds 2009 zowel uiterlijk als inhoudelijk een restyling ondergaan. De gids bevat meer uitgewerkte stads- en regiokaarten, meer praktische illustraties in plaats van sfeerfoto's en een losse overzichtskaart met de hoogtepunten in de voorflap. Elke editie zal elke twee tot drie jaar worden herzien. Na een veelzijdige algemene inleiding over land, volk, geschiedenis en cultuur van het doelgebied, waarin onder meer Kopenhagen, volgen streek- en plaatsbeschrijvingen van acht gebieden: w.o. Vestjylland, Nordjylland en Faeroer. Veel aandacht wordt gegeven aan de mogelijkheden van wandelen en andere streekgebonden sporten. Met praktische informatie, een woordenlijst en een register wordt besloten. De inhoud is veelzijdig en concreet, de formulering zakelijk. Hoewel er meer kleurenfoto's zijn opgenomen kenmerken de gidsen zich nog steeds door grote stukken informatieve tekst. De letter is klein, maar scherp en goed leesbaar. Gebonden editie met weinig marge, leeslint.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.