Zoomers-Vermeer, J.P. - Hoe Els overwon

Schrijver:
Titel: Hoe Els overwon
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf, Amsterdam
Bijzonderheden: Hardcover, Goed,
Prijs: € 3,70
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Hardcover, Goed, Linnen boek in redelijk goede staat. Met illustraties van Greetje Bosch van Drakestein. De linnen rug heeft een paar kleine scheurtjes en andere leessporen. De kaft heeft aan de achterzijde flink speling, door een scheur in het linnen die over de helft loopt van de rand tussen rug en achterzijde. De bladzijden zijn door de tijd verkleurd, hier en daar erg gebruind. Voorin staat netjes in vulpen de naam van een kindertehuis, plus een klein stempel van ditzelfde kindertehuis. Mooie Jugendstil kaftillustratie in bruin- en groentinten. Beige linnen harde kaft. Mooie illustraties.

Zonder jaar. Vermoedelijk een vroege herdruk. Kaftillustratie: onbekend. Geïllustreerd door Greetje Bosch van Drakestein.

Dik boek. Let op onze zeer lage verzendkosten voor dikkere boeken! En dit is pakketpost, dus niet opengeslagen maar goed verpakt voor een lage prijs!
Verder lezen

Merchandize Books uit Den Haag

zakelijk

Logo Merchandize Books

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van Engelse Literatuur, Engelse Klassieken, Nederlandse literatuur, Nederlandse Streekromans.
Afhalen van bestellingen is bij ons niet mogelijk.
Wij verkopen naast nieuwe edities ook zeldzame en antiquarische edities van bepaalde titels. Wij streven ernaar u kwaliteit te bieden tegen een lage prijs.
Wij hebben van alle boeken een afbeelding beschikbaar die wij u met alle plezier toesturen.
Als het om een voormalig bibliotheekboek gaat wordt dit altijd duidelijk in de omschrijving van het boek gemeld.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zoomers-Vermeer, J.P. - Hoe Els overwon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Merchandize Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Merchandize Books
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  JMDJ Beheer B.V.
  Kamer van Koophandel nummer: 27285845
  NL815553110B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en Merchandize Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Merchandize Books vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Merchandize Books kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.