Bainbridge , David . [ isbn 9789060059333 ] 1617 - Pubers . ( E

Schrijver:
Titel: Pubers . ( Een bijzondere diersoort . ) Waarom krijgen pubers zweetvoeten en zijn ze 's morgens niet uit hun bed te branden? Waarom gedragen tot dan toe leuke en lieve kinderen zich ineens zo onaangenaam? Worden ze puur door hun hormonen geleid? -
ISBN: 9789060059333
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Rap .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 1617 - 1e dr 2010 - 367 p. - 510 gr - 3,2 cm dik
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Waarin schuilt het verschil tussen puberjongens en pubermeisjes? Welke invloeden hebben alcohol, roken en drugs op het puberbrein? En vanwaar toch die hang naar seks en oorverdovende muziek?


De typische gedragingen van mensen tussen de twaalf en de twintig, iedereen kent ze. Maar begrijpen we ze ook? Een Britse dierenarts heeft de antwoorden. Hij legt met veel gevoel voor humor verbanden tussen de dierenwereld en de jonge mens die in een lichamelijke, emotionele en mentale achtbaan zit. Verliefdheid, onzekerheid, desinteresse, er zijn allemaal biologische en psychologische verklaringen voor. En wat blijkt? De puber is geen plaag, maar een hoogtepunt van natuurlijk vernuft.


Pubers is ideale kost voor degenen die met een exemplaar in huis wonen of er zelf een zijn.


Een studie over het lichamelijke en geestelijke leven van pubers door de schrijver genoemd: tussen de twaalf en de twintig. Hij is bioloog en dierenchirurg, schrijver van meer boeken, die hij zelf populair-wetenschappelijk noemt. Ook dit boek wordt zo aangekondigd. Toch is het zware kost, meer wetenschappelijk dan populair, ook al is het goed en af en toe met humor geschreven. De auteur trekt overal vergelijkingen tussen dieren en mensen op allerlei fronten. Het lichamelijke gebeuren, waardoor een kind in een puber verandert, onderzoekt en beschrijft hij tot in de kleinste details. De titels van de hoofdstukken doen 'gemakkelijk' leesvoer veronderstellen, maar nee, dat is het nergens. Eigenlijk is alleen de inleiding zo, dat je denkt: ja, dit is inderdaad een aardig boek om aan je puber te lezen te geven. Maar veel ouders van pubers zullen met de meeste hoofdstukken moeite hebben. Het meest positieve van dit boek is dat de auteur echt vol respect en genegenheid over puberende kinderen schrijft. Voor opvoedingsexperts een interessante must met nieuwe inzichten.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bainbridge , David . [ isbn 9789060059333 ] 1617 - Pubers . ( Een bijzondere diersoort . )  Waarom krijgen pubers zweetvoeten en zijn ze 's morgens niet uit hun bed te branden? Waarom gedragen tot dan toe leuke en lieve kinderen zich ineens zo onaangenaam? Worden ze puur door hun hormonen geleid? - Bainbridge , David . [ isbn 9789060059333 ] 1617 - Pubers . ( Een bijzondere diersoort . )  Waarom krijgen pubers zweetvoeten en zijn ze 's morgens niet uit hun bed te branden? Waarom gedragen tot dan toe leuke en lieve kinderen zich ineens zo onaangenaam? Worden ze puur door hun hormonen geleid? -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.