Ds. P. van Ruitenburg - Ruitenburg, Ds. P. van-Omgaan met je ou

Schrijver:
Titel: Ruitenburg, Ds. P. van-Omgaan met je ouders (nieuw)
ISBN: 9789033125027
Uitgever:
Bijzonderheden: Ds. Van Ruitenburg doet in Omgaan met je ouders een beroep op jongeren. Zoals ouders wegen moeten vinden om hun kinderen op te voeden, zo moeten jongeren wegen zien te vinden om op een goede manier met hun ouders om te gaan. We horen nogal eens v...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ds. Van Ruitenburg doet in Omgaan met je ouders een beroep op jongeren.
Zoals ouders wegen moeten vinden om hun kinderen op te voeden, zo moeten jongeren wegen zien te vinden om op een goede manier met hun ouders om te gaan.
We horen nogal eens van lastige kinderen en ouders die goed hun best doen om er toch nog wat van te maken. Maar andersom kan ook: ouders met veel zwakten, en kinderen die hun best doen het goed te houden. Alle vaders en moeders hebben wel wat. Niet per se ernstig, maar gewoon gebreken.
In dit boekje probeert de auteur op een bijbelse manier aan de kant van jongeren te staan en door hun ogen te kijken. Wat moet je als je vader niet veel thuis is of je moeder aan de depressieve kant?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. P. van Ruitenburg - Ruitenburg, Ds. P. van-Omgaan met je ouders (nieuw) Ds. P. van Ruitenburg - Ruitenburg, Ds. P. van-Omgaan met je ouders (nieuw)