Jan Scholten - Varend door het leven ; het verhaal van motorsch

Schrijver:
Titel: Varend door het leven ; het verhaal van motorschip de "Eersteling", gebouwd in 1922, gesloopt in 1985 op de leeftijd van 63 jaar.
Taal: Nederlands
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheden: 2011, Gebonden, 102 pagina's, zwart-wit foto's. Het boek verkeert in nieuwstaat; zie ook de foto's. Wordt stevig verpakt als brievenbuspakje via PostNL, met volgnummer, verzonden.
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:

Blauwbeer uit Zwolle

Logo Blauwbeer

Blauwbeer Boeken specialiseert zich voornamelijk in non-fictie over diverse onderwerpen.
De foto's van de boeken zijn altijd van de exemplaren die aangeboden en geleverd worden. De aangegeven verzendkosten zijn volgens de tarieven van PostNL (verhoogd per 1-1-2020) of DHL en gelden bij leveringen in Nederland. De boeken worden stevig verpakt. Van de zending krijgt u een volgnummer zodat u deze kunt volgen op internet. Andere verzendmethoden zijn op verzoek natuurlijk ook mogelijk.
Verzendkosten naar een huisadres in Belgie met DPD: € 6,50.
Versandkosten Deutschland DPD: € 7,75.
Betaling vooraf via bankoverschrijving of PayPal. Verzending vindt meestal plaats op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Scholten - Varend door het leven ; het verhaal van motorschip de "Eersteling", gebouwd in 1922, gesloopt in 1985 op de leeftijd van 63 jaar. Jan Scholten - Varend door het leven ; het verhaal van motorschip de "Eersteling", gebouwd in 1922, gesloopt in 1985 op de leeftijd van 63 jaar.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Blauwbeer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Blauwbeer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Blauwbeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Blauwbeer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Blauwbeer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.