Buckingham, M., Clifton, D.O .. Vertaald door Gerard Grasman en Omsl

Schrijver:
Titel: Ontdek je sterke punten .. Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen
ISBN: 9789027426154
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum Uitgeverij te Amsterdam uit 2008 7e Druk
Bijzonderheden: Softcorver 271 pagina's 23x15 formaat
Prijs: € 13,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Vaak kennen we onze talenten niet, gefixeerd als we zijn op onze zwakheden. Onze talenten slapen en dat is een gemis.

Met Ontdek je sterke punten ga je op zoek naar je mogelijkheden. Hierbij maak je gebruik de unieke code, die in elk boek staat, voor de StrenghtsFinder(r). Dit is een ondersteunend internetprogramma met online feedback om talenten en mogelijkheden te ontdekken en in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes.

Marcus Buckingham studeerde politicologie en sociale wetenschappen in Cambridge. Daarna deed hij jarenlang onderzoek voor de Amerikaanse Gallup Organisation naar leiderschap, management en werkplekorganisatie. Hij werkt nu als onafhankelijk consultant.

Donald O. Clifton is president van The Gallup Organization, Amerika's belangrijkste onderneming op terrein van bedrijfs- en opinieonderzoek.

De code voor managen is gekraakt en de geheimen van succes staan in dit boek! Dit is de belangrijkste investering die een individu of een organisatie kan doen.
Mike Morrison, University of Toyota.

Ontdek je sterke punten is het logische vervolg op en een praktische toepassing van de theorieën zoals die in Weg met alle regels zijn beschreven. Wij hebben ons management developement-curriculum herschreven als gevolg van dit belangrijke en uitputtende onderzoek naar leiderschap.
Mike Pucci, vice-president Glaxo Wellcome

Managers moeten vaak uiteenlopende talenten herkennen om een team met een competitief voordeel samen te kunnen stellen. Dit boek geeft de instrumenten om dat beter te doen.
Philip Stone, hoogleraar psychologie, Harvard University
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buckingham, M., Clifton, D.O .. Vertaald door Gerard Grasman en Omslagontwerp Bertil Merkus - Ontdek je sterke punten .. Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen Buckingham, M., Clifton, D.O .. Vertaald door Gerard Grasman en Omslagontwerp Bertil Merkus - Ontdek je sterke punten .. Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen Buckingham, M., Clifton, D.O .. Vertaald door Gerard Grasman en Omslagontwerp Bertil Merkus - Ontdek je sterke punten .. Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.