Simons, Margreet e.a. - Aangekleed, uitgekleed: consumentenwijz

Schrijver:
Titel: Aangekleed, uitgekleed: consumentenwijzer over kleding
ISBN: 9789080179141
Uitgever: Alternatieve konsumentenbond 1995 9080179140 9789080179141
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 194pp in zeer goede staat, geillustreerd
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Grondstof, kleur, mode en prijs bepalen de aanschaf van een kledingstuk. De koper denkt nauwelijks na over: hoe is het materiaal geproduceerd, hoe bewerkt, wie heeft het gemaakt en onder welke omstandigheden, waarom is de prijs zo laag? Deze verkenning en inventarisatie van alle fasen in het ontstaan van een kledingstuk, de diverse grondstoffen, bewerkingen, praktische gebruikseigenschappen en onderhoudsgegeven, de verdeling van de winst enz. wordt gerelateerd aan aspecten als: milieu, menswaardigheden, eerlijke handel; maar ook: hoe kan het anders, beter? Deze kritische benadering, ter bewustmaking van de kledingconsument, geeft een in alle facetten goed afgerond, gedetailleerd en duidelijk, reeel, beeld van deze complexe situatie, met als doel: gemotiveerd en verantwoord koopgedrag te bevorderen, wat moge leiden tot positieve beinvloeding van overheidsmaatregelen en bedrijfsvoering in de kledingbranche. Dit uitstekend uitgewerkt geheel verdient eigenlijk door iedereen te worden gelezen. Het is heel overzichtelijk ingedeeld, gemakkelijk leesbaar. Duidelijk uitgewerkte overzichten en tabellen vullen de tekst aan. De stijlvolle soberheid karakteriseert de inhoud. Kleine druk. Zwart-witte foto's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simons, Margreet e.a. - Aangekleed, uitgekleed: consumentenwijzer over kleding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.