Ocakli - In Documenten Hollanda Belgesel Dostluk Simgesi Het

Schrijver:
Titel: In Documenten Hollanda Belgesel Dostluk Simgesi Het Turks-Nederlands vriendschapsbeeld: In Documenten
ISBN: 9789080194410
Taal: Meertalig
Uitgever: Stichting Vriendschapsbrug Turkije Nederland uitgave 2 2003 9789080194410
Bijzonderheden: paperback als 184pp. als nieuw, zeer gedetailleerd, foto's, kaarten enz. schaars! actueel ! ned/turks
Prijs: € 20,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De samensteller van dit boek wilde met dit werk aantonen dat de banden tussen Nederland en Turkije niet iets zijn van de laatste jaren, maar dat deze al eeuwen bestaan. Hij illustreert dit met fotomateriaal, gedeeltelijk historisch, en een overzicht van de geschiedenis van beide landen, zowel in het Turks als in het Nederlands. Hij hoopt met dit werk de belangstelling over en weer te stimuleren. De samensteller is zelf in 1960 naar Nederland gekomen om te werken en heeft zich altijd positief ingezet voor de Vriendschapsbrug tussen Nederlanders en Turken. Sinds 1974 werkt hij als journalist en in 1979 richtte hij de Vereniging voor Turks-Nederlandse Vriendschap op. Dit werk is door zijn tweetaligheid voor zowel Turken als Nederlanders te lezen en geeft een schat aan informatie, zowel over het verleden als over het heden van beide volkeren. Het illustratiemateriaal (in kleur en zwart-wit) is smaakvol gekozen en verhoogt het leesplezier.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ocakli - In Documenten  Hollanda Belgesel Dostluk Simgesi   Het Turks-Nederlands vriendschapsbeeld:  In Documenten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.