Ine van den Broek (foto's) red. Nelleke van der Drift - Gewoon,

Schrijver:
Titel: Gewoon, ik heb een handicap
ISBN: 9789021671215
Uitgever: :Uitgeverij Ploegsma B.V. zj. 9789021671215
Bijzonderheden: geb. hardcover 141pp. als nieuw prachtige foto's in zw/wit
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Serie zwart-witte foto's met teksten er tussendoor over het dagelijks leven van lichamelijk en/of geestelijk gehandicapte kinderen en jongeren, genomen na deze 2 jaar van nabij te hebben meegemaakt. Vele voor het merendeel gehandicapte 8-17-jarigen stuurden brieven over eigen ervaringen, gedachtes, gevoelens naar aanleiding van een oproep van de Gehandicapten Raad. Nelleke van der Drift, freelance redacteur o.a. voor de VARA televisie (Achterwerk en YoYo: bijzondere belevenissen van Jonge mensen) selecteerde deze, waarbij terwille van de leesbaarheid een enkele brief iets werd ingekort en de spelling aangepast. Stevige kaft waarop een tekenend kind eveneens in zwart-wit. Ruime bladspiegel. Geeft een reëel beeld voor kinderen tot ruim 17 jaar. Vanaf ca. 11 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ine van den Broek (foto's) red. Nelleke van der Drift - Gewoon, ik heb een handicap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.