Lord Baden-Powell of Gilwell - Scouting for boys - A Handbook f

Schrijver:
Titel: Scouting for boys - A Handbook for Instruction in Good Citizenship Through Woodcraft
Taal: Engels
Uitgever: Boy Scouts of America - Boy Scouts International Bureau
Bijzonderheden: 1946, Softcover, 314 pagina's. Normale tijds- en gebruikssporen, zie ook de foto's. Wordt stevig verpakt als brievenbuspakje via PostNL, met volgnummer, verzonden.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:

Blauwbeer uit Zwolle

Logo Blauwbeer

Blauwbeer Boeken specialiseert zich voornamelijk in non-fictie over diverse onderwerpen.
De foto's van de boeken zijn altijd van de exemplaren die aangeboden en geleverd worden. De aangegeven verzendkosten zijn volgens de tarieven van PostNL (verhoogd per 1-1-2018) of DHL (eveneens verhoogd per 1-1-2018) en gelden bij leveringen in Nederland. Van de zending krijgt u een volgnummer zodat u deze kunt volgen op internet. Andere verzendmethoden zijn op verzoek natuurlijk ook mogelijk.

Verzendkosten naar Belgie op aanvraag / in overleg verzendmethode.
Versandkosten Deutschland auf Anfrage.

Betaling vooraf via bankoverschrijving. Verzending vindt meestal plaats op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lord Baden-Powell of Gilwell - Scouting for boys - A Handbook for Instruction in Good Citizenship Through Woodcraft Lord Baden-Powell of Gilwell - Scouting for boys - A Handbook for Instruction in Good Citizenship Through Woodcraft Lord Baden-Powell of Gilwell - Scouting for boys - A Handbook for Instruction in Good Citizenship Through Woodcraft

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Blauwbeer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Blauwbeer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Blauwbeer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Blauwbeer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.