Kremer, Bruno P. - Weidebloemen. De belangrijkste en mooiste we

Schrijver:
Titel: Weidebloemen. De belangrijkste en mooiste weidebloemen van Europa leren kennen, herkennen, beschermen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Thieme, Baarn
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1993, 157 blz. Met 230 kleurenfoto's, 30 tekeningen en een index.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een gids voor de bloemen van de Europese hooi- en weilanden. De soorten zijn naar bloemkleur en familie gerangschikt. Van elke soort zijn een uitstekende beschrijving en een beschrijving van de groeiplaats opgenomen. De inleidende hoofdstukken geven op een gedegen, maar toegankelijke manier informatie over de bouw en ecologie van de planten. Daarna worden op dezelfde uitstekende manier zes hoofdtypen weide besproken, zo nodig onderverdeeld in subtypen. Hierin worden de belangrijkste kenmerken van de typen besproken, de kenmerkende planten en de natuurwaarde. Tot slot iets over het kweken van weidebloemen in de tuin. De vertaling is vlekkeloos. Alles is rijk geïllustreerd met werkelijk zeer fraaie kleurenfoto's, zowel van elke soort als van de biotopen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.