DIDRON (AINÉ), (ADOLPHE-NAPOLÉON). - Annales archéologiques.

Schrijver:
Titel: Annales archéologiques. Tome 23. Fascicule 3/4
Uitgever: Paris, Librairie archéologique de Victor Didron, 1863
Bijzonderheden: 4to. pp. 105-200. Paperbound. Occasionally dustsoiled. Untrimmed. With plates and figs.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Content: Iconographie du Chemin de la Croix, Quatrième Station, par M. le chanoine Barbier de Montault. Le premier des Monuments gothiques (suite et fin), par M. Félix de Verneilh. Stalles du XIVe siècle, à la Cathédrale de Lisieux, par M. Claude Sauvageot. Aperçu iconographique sur saint Pierre et saint Paul, par M. le comte H. de Saint-Laurent. Chapelle abbatiale de Saint-Jean-aux-Bois, apr M. L. Sauvageot. Incendie du Sérail, d'après le 'Journal de Constantinople'. Verrières de la Foi, de la Charité et de l'Espérance, par M. Didron Ainé. Mouvement archéologique, par M. Didron Ainé. Rome et le Gothique.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De KeerKring

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De KeerKring
  • Na uw bestelling ontvangen u en De KeerKring een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De KeerKring vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De KeerKring kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.