AUGUSTIN, [SAINT]. - Les lettres de S. Augustin, traduites en f

Schrijver:
Titel: Les lettres de S. Augustin, traduites en françois sur l'édition nouvelle des Pères Benedictins de la Congregation de S. Maur, ou elles sont rangées selon l'ordre des temps, revues et corrigées sur les anciens manuscrits, Et augmentées de que...
Uitgever: Paris, Jean Baptiste Coignard, 1684
Bijzonderheden: In 8vo. En 6 volumes (complet). Plein veau de l'époque. Dos avec 5 nerfs et netrenerfs fleuronnés. Gardes marbrés. Édition dedié à la duchesse de Guise. Mors de quelques tomes faible, coins émoussés, coiffes légèrement abimées.
Prijs: € 600,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Édition originale de cette traduction janséniste par Philippe Goibaud Dubois, avec notes par Le Nain de Tillemont. Avec ex-libris typographique de "M. Babeau, Conseiller à Troyes" collé sur le page de garde, Maire de Troyes en 1795 (?).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De KeerKring

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De KeerKring
  • Na uw bestelling ontvangen u en De KeerKring een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De KeerKring vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De KeerKring kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.