Jules van Ackere - Ravel en zijn tijd

Schrijver:
Titel: Ravel en zijn tijd
ISBN: 9789050960199
Uitgever: BRT uitgave 1987 9789050960199
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 169pp. in goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een portret van de Franse componist Maurice Ravel (1875-1937), voorgesteld aan de hand van een min of meer uitvoerige bespreking van het oeuvre van de componist; met achtergrondinformatie over het ontstaan van de composities en voorafgegaan door een overzicht van het tijdsgewricht waarin de meeste van Ravels composities zijn geschreven (de eerste decennia van deze eeuw) en een beknopte levensbeschrijving. De tekst van het boekje is voor een groot deel samengesteld uit BRT-radiouitzendingen over de componist en zijn werk, en is volgens de auteur (schrijver van een monografie over Ravel) "niet in de eerste plaats opgevat voor wie Ravel leest maar voor wie hem beluistert". Daarbij wordt het leesgemak voor de Nederlander in zekere mate beperkt door het Vlaamse taalgebruik en de typische zinswendingen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jules van Ackere - Ravel en zijn tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.