Vogel, Colin - Medisch handboek paarden. Een handig naslagwerk

Schrijver:
Titel: Medisch handboek paarden. Een handig naslagwerk voor de diagnose en behandeling van veterinaire problemen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2003, 191 blz. Met kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur, een Engelse dierenarts, heeft inmiddels al 7 boeken geschreven, waarvan een deel in het Nederlands is verschenen. Hij verstaat de kunst om op een heldere manier uit te leggen wat er aan de hand is, wat te doen en vooral niet te doen en hoe ellende te voorkomen. Dit boek stelt de lezer in staat om snel te ontdekken wat er mogelijk met het paard aan de hand is en hoe te handelen. Het boek is verdeeld in drie delen: de zoeksleutel, de diagnose en een uitleg van technische termen en procedures. Na een uitleg over hoe het boek te gebruiken, kan de lezer aan de hand van een zoeksleutel proberen uit te vinden aan wat voor aandoening het dier lijdt. De zoeksleutel verwijst naar mogelijke oorzaken en de behandelingswijze. In het laatste hoofdstuk wordt een aantal ziektes, medische termen en behandelingswijzen nader toegelicht. Het boek is voorzien van tientallen kleurenfoto's met toelichtende tekst. Een adressenlijst en register besluiten het geheel. Met recht een handboek te noemen, dat in iedere stal aanwezig zou moeten zijn.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.