Veen Hans van de, Pattullo Polly, Minelli Orely - Reizen met re

Schrijver:
Titel: Reizen met respect - Hoe vakantie helpt tegen armoede -
ISBN: 9789025743048
Taal: Nederlands
Uitgever: Dominicus Thema 2008 9789025743048
Bijzonderheden: paperback 193pp. zeer goed , fraai geillustreerd
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Toerisme bezorgt de gastlanden doorgaans meer kwaad dan goed; de negatieve voetafdruk van de reizigers is veelal erg groot, en tast te vaak het sociale, culturele en natuurlijke milieu in het gastland aan. Hoe kun je nu fijn reizen met een schoon geweten. Eco-toerisme kan voor iedereen heel aantrekkelijk zijn. In Gambia, bijv, leidde het tot flinke verbetering voor de lokale bevolking. Deze gids begint met 60 pagina's heel zinnige informatie en adviezen waar reiziger en gastheren beiden beter van worden. Tweederde van dit boekje is een gids met ruim 250 (!) adressen (ook via internet) van lokale organisaties, groot en klein, alle beproefd, beoordeeld en goed bevonden, over de hele wereld verspreid. Prima boekje met talloze goede suggesties, adressen en verdere verwijzingen. Geheel in kleur uitgevoerd met veel foto's. Met register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veen Hans van de, Pattullo Polly, Minelli Orely - Reizen met respect - Hoe vakantie helpt tegen armoede -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.