Deep, Sam - Sussman, Lyle - Actie! - 101 lastige managementprob

Schrijver:
Titel: Actie! - 101 lastige managementproblemen opgelost
ISBN: 9789014082233
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer 2001
Bijzonderheden: 2001, Paperback / softback,
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een uiterst praktisch 'besluitvormingshandboek' voor managers, waarin 101 lastige managementproblemen aan de orde worden gesteld en voorzien van praktische antwoorden. Met behulp van de meest eenvoudige probleemoplossende techniek: analyseer uw situatie, kies de beste strategie en houd vervolgens de vinger aan de pols, worden de meest voorkomende managementvraagstukken behandeld. Daarbij brengen de auteurs, respectievelijk organisatieadviseur en hoogleraar management, een ordening aan met als thema's: actie ondernemen, persoonlijke effectiviteit, communicatie, verantwoordelijkheden van medewerkers, empowerment van medewerkers, teamwork, leiderschap, collega's, de baas en persoonlijke carriere. Hoewel dit boek als kant en klare oplossingsmethodiek op het eerste gezicht een erg hoog gezond-verstand-gehalte heeft, valt niet te ontkennen dat achter de geboden actie-keuzemenu's enorm veel (praktisch ontsloten en snel gepresenteerde) managementkennis, -inzichten en -ervaringen schuilgaan. Dat verklaart wellicht het mondiale succes van deze uitgave. Zonder bronvermeldingen, maar elk onderwerp is wel voorzien van een toepasbaar Engelstalig citaat.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Deep, Sam - Sussman, Lyle - Actie! - 101 lastige managementproblemen opgelost

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.