Közreadja - Zongoramuzsika. Music for piano (Intermediate)

Schrijver:
Titel: Zongoramuzsika. Music for piano (Intermediate)
Uitgever: Broekmans & van Poppel, Amsterdam
Bijzonderheden: ISBN: -jaar: - druk: - nur/nugi: -
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Edited by Szavai Magda en Veszpremi Lili. Editio Musica Budapest. Nr 1018, 55 pg in goede staat. ISBN: -jaar: - druk: - nur/nugi: -

TweedehandsBoekEU uit Herveld

Meer dan 2600 2ehands boeken over allerlei onderwerpen. Als je informatie over het boek wilt dan graag een vraag stellen en niet bestellen. Bijvoorbeeld over aanwezig zijn van omslag, eventuele beschadigingen e.d. Op verzoek stuur ik een foto van het gewenste boeken op. Dan GEEN bestelling plaatsen maar stel dan een vraag over dit boek.
Het verzendrisico is voor de koper. LET OP: Belangstellenden uit België of Duitsland, verzendkosten bedragen als snel € 7,00 of meer.
Ik verkoop als particulier.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij TweedehandsBoekEU

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met TweedehandsBoekEU
  • Na uw bestelling ontvangen u en TweedehandsBoekEU een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van TweedehandsBoekEU vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • TweedehandsBoekEU kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.