Regteren Altena , Yvo van. & Florian Prins . & Babette van Veen . [ i

Schrijver:
Titel: Joie de Vivre . ( Genieten van het Zuid-Limburg van Camille Oostwegel . ) Joie de Vivre is een kijk-, lees- en kookboek in één. Met prachtige foto's van Limburgs mooiste plekjes en verrukkelijke recepten op basis van vooral regionale producten. -
ISBN: 9789066116870
Taal: Nederlands
Uitgever: Inmerc , BV Wormer . ( Door een ongelukje is er een klein scheurtje in het voorplat van de omslag aan de onderzijde van 1 cm gekomen. )
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en omslag in bijna als nieuwe staat - 3219 - 1e dr 2008 - 173 p - 1640 gr - 28,9x28,9 cm
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Glooiende heuvels, kronkelende riviertjes, landerijen, wijngaarden, hellingbossen, pittoreske dorpjes en historische steden, verstilde plekjes, grotten met champignons, grazende geuldallammeren: zodra je Zuid-Limburg binnenrijdt voel je het al: hier is het Leven met een grote L. Dit schitterende land vormt het decor voor de 'huizen' – kastelen, boerenhoeves, een kloostercomplex – van het horeca-imperium van Camille Oostwegel. Zij stralen de Limburgse levensstijl uit: genieten van iedere dag met heerlijk eten en goede wijn.

Het boek beschrijft de verschillende hotels en restaurants en de wijze waarop ze door Oostwegels bevlogenheid zo geworden zijn en portretteert de chefs en een breed scala aan kleinschalig opererende leveranciers uit de regio. Zo ontstaat er een compleet beeld van de rijkheid van de regionale keuken met alle traditionele en nieuwe ingrediënten. Iedere chef stelde speciaal voor het boek een driegangenmenu samen.

Blikvanger van het rijk geïllustreerde boek zijn de beelden van fotograaf Etienne van Sloun.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een Engelstalige samenvatting. Ook alle recepten zijn in het Engels vertaald, en zijn achterin het boek bijeengebracht.


Camille Oostwegel koopt al zo'n 25 jaar kastelen als chateau Neercanne, St. Gerlach, kasteel Erenstein, boerderijen als Winselerhof en het Maastrichtse Kruisherenklooster. Ze worden liefdevol gerestaureerd en verbouwd tot prestigieuze restaurants en hotels. Daarover verscheen in 2001 “Les cuisines de Camille”*. Nu is er deze prachtuitgave met een uitstekende beschrijving van ieder project, prachtig gefotografeerd met een panoramafoto op een uitslaande pagina. Iedere chef-kok wordt geinterviewd en geeft een aantal van zijn recepten. Daartussen interviews met leveranciers zoals een kaasaffineur, fokkers van Livar-varkens, het Geuldallam, wagyu-runderen, kwekerij Bastin enz. In de meeste restaurants wordt modern en licht gekookt, maar altijd op een klassieke basis en met gebruik van regionale specialiteiten. De inspirerende en originele recepten zijn voor koks met ervaring goed uitvoerbaar. Uitstekende fotografie. Met korte samenvattingen in het Engels en achterin ook alle recepten in het Engels. Receptenregister op gerechtsoort. Adressenlijst van leveranciers en van de hotels en restaurants.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Regteren Altena , Yvo van. & Florian Prins . & Babette  van Veen . [ isbn 9789066116870 ]  3219 - Joie de Vivre . ( Genieten van het Zuid-Limburg van Camille Oostwegel . ) Joie de Vivre is een kijk-, lees- en kookboek in één. Met prachtige foto's van Limburgs mooiste plekjes en verrukkelijke recepten op basis van vooral regionale producten.   - Regteren Altena , Yvo van. & Florian Prins . & Babette  van Veen . [ isbn 9789066116870 ]  3219 - Joie de Vivre . ( Genieten van het Zuid-Limburg van Camille Oostwegel . ) Joie de Vivre is een kijk-, lees- en kookboek in één. Met prachtige foto's van Limburgs mooiste plekjes en verrukkelijke recepten op basis van vooral regionale producten.   -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.