Herrmann, Hajo - Bewegtes Leben

Schrijver:
Titel: Bewegtes Leben
Taal: Duits
Uitgever: MotorBuch verlag 1984, 1e druk
Bijzonderheden: hardcover met dustcover, nette staat, 422 pgs, div. foto's, kaarten, Vz.kn Eur 5,45/ Belgie 6,25
Prijs: € 24,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Biografie van zeer bekende en hoog onderscheiden Luftwaffe piloot. Hajo Herrmann vloog zowel bommenwerpers met KG4 in Spanje (Legion Condor), als anti-shipping missies op de Noordzee en Middellandse Zee met KG 30. Hij werd echter beroemd door zijn (uit nood geboren) 'Wilde Sau' taktiek tijdens de nachtelijke luchtverdediging van Duitsland, waarbij hij in JG300 dagjagers vloog als afweer tegen de nachtelijke aanvallen op Duitse steden door de RAF. Herrmann ontving voor zijn inzet het Ritterkreuz met Eichenlaub und Schwerter. Hij raakte 11 Mei 1945 in Russische krijgsgevangen schap toen hij op zoek was naar een neergestorte collega. Hij werd pas met de alleerlaatste gevangen vrijgelaten door de Sovjets in 1955 en werd advocaat. Pas vijf en twintig jaar na de oorlog wilde hij zijn ervaringen te boek stellen.
Verder lezen

DRG uit Velp

zakelijk

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,
NU 10-20% KORTING OP ALLE OSPREY SOFTCOVER BOEKJES!!!!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herrmann, Hajo - Bewegtes Leben

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DRG
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  WK COMM/ DRG
  Kamer van Koophandel nummer: 09178535

  www.fliegerhorstdeelen.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DRG kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.