Dijk, Arnold van - Alphen, Wim van - Stotteren. Hoe komt het?

Schrijver:
Titel: Stotteren. Hoe komt het? Wat kan je er aan doen?
Taal: Nederlands
Uitgever: Intro Nijkerk / Stichting tot Voorlichting over Stotteren z.j.
Bijzonderheden: paperback met linnenstructuur 54pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Schrijvers kennen het stotterprobleem uit eigen ervaring, en hebben, via literatuurstudie, studie en toetsing van eigen ervaringen en die van anderen, een richtlijn geschreven ten dienste van stotteraars, hun ouders, luisteraars en begeleiders. In de inhoud gaan zij uit van 'Hoe is het om te stotteren?', welke gevoelens spelen een rol voor, tijdens, en na het stottermoment, welke gevolgen kan dit hebben? Eerst wordt gekeken naar het ontstaan en de invloed van de omgevingsfactoren, dan naar de ontwikkeling. De beginverschijnselen zijn herkenbaar voor ouders, logopedisten en therapeuten weergegeven. Begeleiding om de ontwikkeling of te voorkomen, of te beperken wordt in het zesde hoofdstuk uitgebreid uiteengezet. Preventie dus. Het slothoofdstuk 7 geeft informatie over stottertherapie met vermelding van adressen. Een zeer waardevol boekje, omdat het een eerlijk, helder beeld geeft van het stotteren, en ook een wegwijzer is voor de stotteraar en diens omgeving.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijk, Arnold van -  Alphen, Wim van - Stotteren. Hoe komt het? Wat kan je er aan doen?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.