Merrick, Monte - De laatste vlucht van de Memphis Belle

Schrijver:
Titel: De laatste vlucht van de Memphis Belle
Taal: Engels
Uitgever: Uit.Areopagus 1990
Bijzonderheden: softcover, 208 pag, vzkn. 3,50 euro/ NL
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- De Boeing B-17 was samen de B-24 Liberator de standaard zware 4-motorige bommenwerper van de Amerikaanse luchtmacht tijdens WO2 in Europa.
- Vanaf 1942 deden deze toestellen vanuit Engeland en Italie grootschalige aanvallen bij daglicht op belangrijke doelen als fabrieken en infrastructuur in Duitsland . Bij deze aanvallen gingen vele toestellen verloren, ondanks hun zware defensieve bewapening.
- De B-17 Memphis Belle is legendarisch geworden door het voltooien van 100 vluchten, waarna het toestel in de USA werd gebruikt om warbonds te promoten. De film over dit toestel droeg bij aan de legende en is gedeeltelijk nog gedraaid tijdens oorlogsmissies
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.