DEKEYSER, MIEL - Wankele wereld. Houdingen en verhoudingen in D

Schrijver:
Titel: Wankele wereld. Houdingen en verhoudingen in De Nieuwe Wereld.
ISBN: 9789052810904
Taal: Nederlands
Uitgever: Antwerpen, Dedalus, 1e druk 1993
Bijzonderheden: paperback 151pp. zeer goed, geplastificeerd
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De internationale politiek, vooral de machtspositie van de Verenigde Staten hierin, wordt geanalyseerd aan de hand van het door Bush geïntroduceerde begrip 'Nieuwe Wereldorde'. Via de Koude Oorlog, de Golfoorlog en brandhaarden als Somalië en Joegoslavië, wordt de rol van de VS als beschermer van mondiale vrijheid en democratie nader beschouwd. De centrale vraag is: ligt het niet meer voor de hand de Verenigde Naties deze rol toe te bedelen? De auteur, vooral bekend van zijn jarenlange werk als radiojournalist bij de BRTN, beantwoordt deze vraag bevestigend en pleit vanuit deze optiek voor een sociaal-economische veiligheidsraad. Ongelofelijke hoeveeheid feiten, helder op een rij gezet en afgesloten met een summiere bibliografie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.