Vroon - Tranen van de krokodil / druk 1

Schrijver:
Titel: Tranen van de krokodil / druk 1
ISBN: 9789026310119
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2e herziene druk, izgst
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De mens is zowel bewonderenswaardig als weerzinwekkend. Hij levert grootse prestaties, maar heeft er ook geen moeite mee om miljoenen weerlozen af te slachten en zijn eigen leefomgeving schade toe te brengen. In dit boek wordt ons bestaan geanalyseerd vanuit een combinatie van psychologie, evolutiebiologie en gegevens over de bouw van de hersenen. Centraal staat de stelling dat de evolutie niet in kleine stapjes, maar in sprongen gaat. In ons hoofd heerst als gevolg daarvan geen eenheid. Psychische processen stammen uit verschillende perioden van de geschiedenis en gehoorzamen aan verschillende wetten.
Verder lezen

Letter uit Rijsenhout

Logo Letter

Prijzen exclusief verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vroon - Tranen van de krokodil / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Letter

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Letter
  • Na uw bestelling ontvangen u en Letter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Letter vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Letter kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.