Lievens, Johan / pinxten / lagea / arts / - oorspronkelijke sti

Schrijver:
Titel: oorspronkelijke stilte van het woord. Johan Lievens.
Uitgever: , private edition, 1990
Bijzonderheden: ingenaaid, oblong formaat 18x25cm. 46 pagina's.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Johan Lievens, Dichter, beeldhouwer, schilder Was van 1968 tot 1973 assistent aan de Rijksuniversiteit Gent, bij het Seminarie voor Plastische Kunsten en Hedendaagse Kunstproblematiek van Prof. Dr. M. De Maeyer. Schreef verschillende gedichtenbundels waarvan er tussen 1971 en 1978 zeven gepubliceerd zijn. Legde tussen 1973 en 1985 de grondslagen voor een grafisch geheel van 22 boeken Tekens of Teken-ingen dat -overeenkomstig het aantal tekeningen- "1008: Duizend en een Acht" getiteld is. Dit 'geheel' wil, in samenhang met de sculpturen en de aquarellen, een poetisch-sacrale 'ruimte' oproepen, waarbij de mens met de verschillende niveau's, gebieden en krachten van dit of zijn universum verbonden wordt, zowel voor hun dramatisch karakter als voor hun harmonieuze mogelijkheden. Deze "ruimte" zou "Een 'Huis' van de Mens" kunnen heten, of een kosmisch-spiritueel Schouw-Spel in de zin van een 'spel' om te schouwen, bezinnend en speels tegelijk. Gaf sinds 1980 regelmatig persoonlijke tentoonstellingen en nam deel aan talrijke groepstentoonstellingen. Maakte enkele kleinere en grotere sculpturengroepen. Werkte tussen april 1993 en september 2003 hoofdzakelijk aan zes monumentale beelden in opdracht. Realiseert geregeld groepen aquarellen zoals "Akkoorden van Verbinden en Verscheiden" of "Portretten van kunstenaars" of aquarelgroepen bij belangrijke sculpturen.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lievens, Johan / pinxten / lagea / arts / - oorspronkelijke stilte van het woord. Johan Lievens.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.