Henket, Pieter ; Ralph Keuning en Els Quaegebeur - Pieter Henke

Schrijver:
Titel: Pieter Henket. The way I see it.
ISBN: 9789491196386
Taal: Meertalig
Uitgever: Waanders, Zwolle / De Kunst, Wezep / Museum De Fundatie, Zwolle
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2013, 96 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met foto's.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Nederlands fotograaf Pieter Henket (1979) presenteert zijn fantasierijke blik op internationale beroemdheden, die volgens een 'Dutch signature' zijn geportretteerd. Filmische scenes tonen het gestileerde onderwerp in een spel van schaduw en kleur. Na lovende woorden door Ralph Keuning, directeur van Museum de Fundatie, volgt een essay door journalist Els Quaegebeur met daarin het verloop van Henkets leven van liftjongen in New York tot fotograaf voor Esquire en Wallpaper. Daarna volgen paginagrote kleur-, maar ook zwart-witkwaliteitsafdrukken van bekende gezichten zoals Lady Gaga, Sir Ben Kingsley en Katja Schuurman. Gemaakt in Nederland en Amerika in de periode 2007-2013 wijzen de beelden met titels als 'the interrogation' of 'that moment' naar fictieve fragmenten. Een lijst met gefotografeerden sluit deze Nederlands-Engelstalige publicatie af.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henket, Pieter ; Ralph Keuning en Els Quaegebeur - Pieter Henket. The way I see it.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.