Maund , Linda . [ isbn 9789039518830 ] 2417 - Inleiding tot Hu

Schrijver:
Titel: Inleiding tot Human Resource Management . ( Theorie en praktijk in een boek . ) Inleiding tot Human Resource Management werd begin 2001 goed onthaald in Engeland. Docenten prezen unaniem de didactische opzet, bijbehorende website en actuele inhoud.
ISBN: 9789039518830
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service .
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 2417 - 1e dr 2002 - 931 p - 1610 g - 5,2 cm dik
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Studenten roemden de vele aansprekende voorbeelden, opdrachten, cases en zelftoetsen in het boek. Dankzij deze praktijkgerichte aanpak is het boek uitermate geschikt voor zelfstudie. Zowel docenten als studenten geven hoog op van het heldere taalgebruik. Vakjargon is in dit boek tot het minimum beperkt.

Op veler verzoek heeft Academic Service het boek vertaald en bewerkt voor de Nederlandse markt. De heer J. Hoogendoorn, universitair hoofddocent HRM aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft 20 probleemcases voor het boek geschreven. De heer Hoogendoorn heeft vier boeken en ruim 200 artikelen op zijn naam staan over HRM.

Dit boek is bestemd voor eerstejaars studenten Personeel & Arbeid en voor studenten die zich op het terrein begeven van HRM.

Bij het boek hoort een docenten- en studentenwebsite (www.palgrave. com/business/maund).
Docenten die het boek adopteren, hebben toegang tot de beschermde website. De docent treft op de website een docentenhandleiding aan bestaande uit de volgende onderdelen:
- Handleiding;
- Uitwerkingen van de opdrachten en cases in het boek;
- Sheets, transparenties en andere aanvullende leermaterialen;
- Tips en conversie-aantekeningen om in een minimum aan tijd over te kunnen schakelen van een andere leermethode naar Maund;
- E-mail link om de auteur vragen of suggesties voor te kunnen leggen.

Studenten hebben toegang tot de studentenwebsite. Zij treffen daar de volgende
hulpmiddelen aan:
- Een discussiegroep-bulletin waar studenten vragen en tips aan elkaar kunnen woorleggen;
- Revisie aantekeningen;
- Links naar nuttige en aanvullende websites voor het projectgestuurd onderwijs.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maund , Linda . [ isbn 9789039518830 ]  2417 - Inleiding tot Human Resource Management . ( Theorie en praktijk  in een boek . ) Inleiding tot Human Resource Management werd begin 2001 goed onthaald in Engeland. Docenten prezen unaniem de didactische opzet, bijbehorende website en actuele inhoud. Maund , Linda . [ isbn 9789039518830 ]  2417 - Inleiding tot Human Resource Management . ( Theorie en praktijk  in een boek . ) Inleiding tot Human Resource Management werd begin 2001 goed onthaald in Engeland. Docenten prezen unaniem de didactische opzet, bijbehorende website en actuele inhoud.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.