Reiser, P. - Stelletjesgedoe

Schrijver:
Titel: Stelletjesgedoe
ISBN: 9789029535076
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2003, 295pp, Paperback / softback goede staat
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Paul Reiser, van de tv-serie Mad about you, schreef een boek over het geheime genootschap dat men 'huwelijk' noemt. Over de regels die echtelieden voor elkaar en zichzelf hebben opgesteld en die hun samenzijn de moeite waard maken.Dit boek is net zo hilarisch en bewonderenswaardig openhartig als de serie en gaat over alles wat zich in huis tussen beide seksen afspeelt. De 'inzet' is hetzelfde: twee mensen realiseren zich dat ze het de rest van hun leven met elkaar moeten doen. Er zijn geen geheimen meer. Man en vrouw kunnen zich niet langer anders voordoen dan ze zijn. Interessanter, spannender, opwindender! Ze zullen élkaar moeten accepteren zoals ze zijn, namelijk: onvolmaakte wezens. Het resultaat is een boek vol hilarische taferelen rond alledaagse situaties - met z'n tweeën onder de douche, samen voor vrienden koken -, en vermakelijke analyses van langzaam inslijtende patronen, de eigenaardige slaap- en eetgewoontes, ochtend- en badrituelen en de voorspelbare en minder voorspelbare humeuren en gedragingen van 'de ander'. Kortom: Stelletjesgedoe.Paul Reiser, ooit begonnen als stand-up comedian, is acteur en schrijver. Hij is de man achter de hilarische tv-serie Mad about you, waarin hij samen met actrice Helen Hunt - die een Oscar won voor haar rol in de film As good as it gets - het echtpaar Buchman vormt. 'Stelletjesgedoe' is Paul Reisers debuut als schrijver.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reiser, P. - Stelletjesgedoe

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.