Kamphuis, P.H; Klein, P;Rosendahl Huber, A. - Een unieke samenw

Schrijver:
Titel: Een unieke samenwerking, het Duits-Nederlandse legerkorps
Taal: Meertalig
Uitgever: Sectie Mil. Geschiedenis Kon.Landmacht ,1996
Bijzonderheden: hardcover met stofomslag, 21,5 x 23 cm, 250 pgs, vele foto's zw.w/FC, verz.kn.NL 4,45
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ter gelegenheid van de oprichting van het 1 (GE/NL) Legerkorps op 30 augustus 1995 heeft de Sectie Militaire Geschiedenis te Den Haag een tweetalig (Duits/Nederlands) boek over deze binationale eenheid gepubliceerd. De 249 pagina's tellende, rijk geïllustreerde uitgave is in eerste instantie bedoeld voor de medewerkers van dit unieke Legerkorps, waarvan de staf in het historische stadje Münster zetelt. Maar ook voor 'buitenstaanders' is het een zeer lezenswaardig werk geworden. De samenstellers hebben getracht de totstandkoming van (GE/NL) Lk in een brede context te plaatsen en vanuit diverse invalshoeken te belichten. Zo gaan ze niet alleen in op de overeenkomsten tussen beide landen en hun bewoners, maar komen tevens de talloze vooroordelen en misverstanden aan de orde. Aparte hoofdstukken worden gewijd aan een (kort) overzicht van de geschiedenis van beide landen, cijfers en feiten van beide naties en natuurlijk de recente ingrijpende reorganisaties van beide landstrijdkrachten na de val van de Berlijnse Muur.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kamphuis, P.H; Klein, P;Rosendahl Huber, A. - Een unieke samenwerking, het Duits-Nederlandse legerkorps

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.