Voorst, Dick van - Golfkarton - een zee van creatieve mogelijkh

Schrijver:
Titel: Golfkarton - een zee van creatieve mogelijkheden
ISBN: 9789021304809
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer bv, de Bilt 1e druk 1989 9021304805 9789021304809
Bijzonderheden: paperback 61pp. als nieuw, afb. in kleur en zw/wit,
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Golfkarton is een goedkoop en veelzijdig materiaal met een verscheidenheid aan mogelijkheden om kreatief bezig te zijn. Eerst een uitgebreid technisch gedeelte, waarin de diverse verwerkingsmethoden duidelijk en overzichtelijk worden behandeld. Dan volgen voorbeelden van bouwsels in relief; deze zijn niet zo moeilijk en ingewikkeld. Moeilijker zijn de objekten in de ruimte en de bewegende objekten. Mooie zwart/witte en kleurenfoto's en duidelijke instruktieve tekeningen begeleiden de tekst. Al werkende zal men zelf steeds weer nieuwe mogelijkheden ontdekken. De variatie aan onderwerpen stimuleert om aan het werk te gaan. Een materiaal met veel mogelijkheden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Voorst, Dick van - Golfkarton - een zee van creatieve mogelijkheden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.