Moyes, Jojo - Portret van een vrouw

Schrijver:
Titel: Portret van een vrouw
ISBN: 9789026142376
Taal: Nederlands
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Bijzonderheden: 2017, 448pp, Paperback / softback, nieuw
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 1916, Frankrijk. Sophie runt met haar zus een hotel. Haar geliefde vecht aan het front. Duitsers nemen hun intrek in het hotel en de commandant raakt in haar geinteresseerd..... Haar portret geschilderd door haar geliefde speelt daarbij een belangrijke rol.

domboek uit Leidschendam

De opbrengst van de verkoop van de boeken komt ten goede aan de Stichting We Play, die initiatieven voor opzetten van speeltuinen in Afrika ondersteunt. e-mail: weplayfoundation@gmail.com. IBAN77TRIO0338602372. Volg ons op facebook. www.facebook.com/We-Play-Foundation-1003420643026712/

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij domboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met domboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en domboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van domboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • domboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.