Udo J. Buys - Leven in een nieuw land Morokkaanse jongemanne

Schrijver:
Titel: Leven in een nieuw land Morokkaanse jongemannen in Nederland
ISBN: 9789062242979
Taal: Nederlands
Uitgever: Jan van Arkel 1993
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 277pp. in goede staat 9789062242979 schaars !
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Verslag van een onderzoek naar de wijze waarop Marokkaanse jongens tussen de zestien en vijfentwintig jaar leven in Nederland. Aan de hand van gesprekken en interviews met twintig Marokkaanse jongens schetst de auteur een goed en reëel beeld van de doorsnee Marokkaanse jongen. Gespreksonderwerpen zijn: participatie in de Nederlands samenleving op het terrein van onderwijs, arbeidsmarkt en woonsituatie; vrienden en vrije tijd; de gezinssituatie en -omstandigheden; seksualiteit en huwelijk; godsdienst en de Nederlandse samenleving. Het boek is helder en levendig geschreven. De onderzoeker slaagt erin op objectieve wijze begrip te kweken voor hun situatie. Een boek dat zich richt tot iedereen die in zijn werk te maken krijgt met Marokkaanse jongeren.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Udo J. Buys - Leven in een nieuw land    Morokkaanse jongemannen in Nederland

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.