Stephenson, James - De Taal Van Het Land een westerling als sta

Schrijver:
Titel: De Taal Van Het Land een westerling als stamgenoot van de Hadzabe in Tanzania
ISBN: 9789024606245
Taal: Nederlands
Uitgever: Baarn. Bosch & Keuning 2001 9789024606245
Bijzonderheden: geb. hardcover met omslag 224pp. in zeer goede staat, fraaie afb. in zw/wit
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Over de motivatie van de jonge Amerikaan James Stephenson om zon 9 maanden bij de Hadzabe, een oud jagers- en verzamelaarsvolk door te brengen, valt veel zeggen. Na overmand te zijn geweest door zware wondkoorts blijkt hij zonder enige kennis vooraf de onbedwingbare lust te hebben ontwikkeld om een voor hem volslagen onbekend volk te willen bezoeken. Zijn voornaamste kennis? Het antwoord op de vraag aan zijn werkgever: Wat is het interessantste volk dat u in Afrika bent tegengekomen?, De Hatzabe!! Ondanks die kennis blijkt Stephenson een aardige toeschouwer die graag meedoet. Zijn beschrijving, vaak in dialoogvorm, verhalen van zijn belevenissen onder de mensen. Dat valt ook op bij de zwartwitfotos die vooral mensen respectvol neerzetten. Stephenson beschrijft echter nauwelijks hoe dit volk geteisterd wordt door boeren die steeds meer grond in cultuur brengen en daarmee de bestaansgrond van de Hatzabe bedreigen. Kortom, aardige verhalen over een ten dode opgeschreven volk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stephenson, James - De Taal Van Het Land een westerling als stamgenoot van de Hadzabe in Tanzania

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.