Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin u

Schrijver:
Titel: Blank en Bruin uit het Engels ; Warning
Taal: Nederlands
Uitgever: 1927 Van Holkema & Warendorf, Amsterdam
Bijzonderheden: 1e druk Hardcover linnen In goede staat 382 blz.
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een waarschuwing voor Engelsche meisjes om toch vooral niet met een inlander te trouwen. Joan Mansfield doet het tot haar groot verdriet. Haar landgenooten willen niets meer van haar weten, en zien haar met den nek aan; als een paria wordt zij uitgestooten. Wel is 't droevig dat ze het nu juist met haar Mohammed Khan zoo slecht moet treffen, en mij dunkt dat dit ook wel onrechtvaardig is tegenover de vele goede, fijn beschaafde en zeer ontwikkelde ‘natives’. Maar als 't voorbeeld niet in allen deele afschrikwekkend was hielp het misschien niet? Natuurlijk gaat Mohammed Khan na veel kwaad gesticht te hebben maar dood, en kan de arme ontgoochelde Joan met haar Engelschman trouwen.
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin uit het Engels ; Warning Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin uit het Engels ; Warning Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin uit het Engels ; Warning Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin uit het Engels ; Warning Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin uit het Engels ; Warning Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin uit het Engels ; Warning Pamela Wynne pseud. van Winifred Mary Scott - Blank en Bruin uit het Engels ; Warning

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
 • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.