Tekst Jan Feith, Platen en Plaatjes naar aquarellen van Bernard van Vl

Schrijver:
Titel: Zwerftochten door ons land - LIMBURG - Plaatjesalbum Compleet met alle plaatjes!
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekhandel Henric van Veldeke - Vroom en Dreesmann Maastricht
Bijzonderheden: 1977, exacte heruitgave van het album uit 1936
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info: Het album verkeert in goede staat. Helemaal compleet met alle plaatjes. Tot en met plaatje 26 is ingeplakt daarna zijn de plaatjes nog op de oorspronkelijke vellen (zie de foto's)

Keetje uit Nieuwveen

particulier

Logo Keetje

Kijk in uw SPAM folder EN in uw RECLAME folder als u geen antwoord ontvangt. Ik reageer ALTIJD binnen 1 dag!
=======================================
Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox en in uw reclamebox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd.
Alle boeken worden bewaard verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,60
Pakketpost: DPD (afhalen bij DPD shop) tot 10 kg € 4,50 tot 20 kg € 5,10
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,00
PostNL tot 10 kilo: € 7,00
Verzekerd verzenden € 8,70 
Tarieven België: DPD tot 20 kg € 6,99 (naar afhaalpunt € 6,45) 
U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Bij pakketpost ontvangt u gratis verrassingsboeken.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tekst Jan Feith, Platen en Plaatjes naar aquarellen van Bernard van Vlijmen & Willem Jansen, Illustraties van Bernard van Vlijmen - Zwerftochten door ons land - LIMBURG - Plaatjesalbum Compleet met alle plaatjes! Tekst Jan Feith, Platen en Plaatjes naar aquarellen van Bernard van Vlijmen & Willem Jansen, Illustraties van Bernard van Vlijmen - Zwerftochten door ons land - LIMBURG - Plaatjesalbum Compleet met alle plaatjes! Tekst Jan Feith, Platen en Plaatjes naar aquarellen van Bernard van Vlijmen & Willem Jansen, Illustraties van Bernard van Vlijmen - Zwerftochten door ons land - LIMBURG - Plaatjesalbum Compleet met alle plaatjes! Tekst Jan Feith, Platen en Plaatjes naar aquarellen van Bernard van Vlijmen & Willem Jansen, Illustraties van Bernard van Vlijmen - Zwerftochten door ons land - LIMBURG - Plaatjesalbum Compleet met alle plaatjes!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Keetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Keetje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Keetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Keetje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Keetje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.