LEEUWRIK, NEL - Kanklossen met 50 nieuwe patronen¨achterin 7 gr

Schrijver:
Titel: Kanklossen met 50 nieuwe patronen¨achterin 7 grote uitvb. patronen*
Taal: Nederlands
Uitgever: Zutphen Uitgeverij Terra 1980
Bijzonderheden: Net gebonden boek met stofomslag,71 pag., ISBN 9789062550647
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De basisslagen worden net als in deel 1 "Kantklossen" (a.i. 81-10-269) bewust heel oppervlakkig behandeld. De geschiedenis is dit keer toegespitst op verleden en heden van de Wijdenesser kantklosschool. De patronen zijn voor een groot deel variaties op de werkstukken van het eerste boek. De moeilijkheidsgraad en de indeling naar kantsoort zijn vrijwel identiek. Van ieder werkstuk is een foto afgebeeld, eventueel met detailfoto en een schema of schema-deel. De tekst bestaat uit een beschrijving van de maten en het materiaal en een heel korte toelichting. Ieder hoofdstuk begint met een korte inleiding. De vijftig patronen op de zeven bijgevoegde losse patroonbladen kunnen overgetrokken of nagetekend worden. Vanwege de summiere toelichting voor ervaren kantklosters. Verzorgde uitgave, aardige patronen. Behoeft niet aangeschaft te worden naast deel een.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

LEEUWRIK, NEL - Kanklossen met 50 nieuwe patronen¨achterin 7 grote uitvb. patronen*

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.