Anand , Margot . [ isbn 9789069637433 ] - Tantristische Liefde

Schrijver:
Titel: Tantristische Liefde . ( Chakra's openen de weg naar extase . ) Van de auteur die tantra toegankelijk maakte De chakra's als sleutels tot liefdevolle relaties Tantrische liefde richt zich niet alleen op seksuele extase, het is ook een manier om
ISBN: 9789069637433
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: paperback in bijna als nieuwe staat - 2817 - 1e dr 2006 - 279 p - 500 gr
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- het bewustzijn te vergroten. Het brengt de zintuigen tot leven en daardoor ontstaat er ook genot in het leven van alledag. Margot Anand laat in Tantrische liefde zien hoe deze 'alledaagse extase' kan worden bereikt. Door het opheffen van energieblokkaden in de zeven chakra's komt lichaamsenergie vrij die voeding biedt aan creativiteit, inzicht, liefde en persoonlijke talenten. Anand zegt hierover: 'Ik heb waargenomen hoe mensen met behulp van de oefeningen uit dit boek aanzienlijk minder spanningen op hun werk hadden, meer creativiteit ervoeren, overvloed en succes hadden, een grote inspiratie, zelfvertrouwen, kracht en leidinggevende kwaliteiten kregen op verschillende terreinen en zich in veel grotere mate verantwoordelijk voelden voor en dienstbaar wilden zijn aan anderen en aan de wereld als geheel.'
Margot Anand is auteur van de bestsellers Tantra, een weg naar intimiteit en extase en De magie van tantra. Ze geeft wereldwijd lezingen en workshops.

Margo 'Anand' Naslednikov is een Franse psychologe, internationaal groepsleidster en Tantra-trainster en schrijfster van verschillende standaardwerken over tantra. Volgens de traditie zijn er zeven sleutels tot de tantrische weg. Wie ze kent, is meester over "de kunst van het verkrijgen van maximale resultaten met een minimale inspanning." Anand vraagt ons te letten op piekervaringen en intens welbevinden en biedt daartoe allerlei methoden, rituelen (30), dansvormen, (yoga-)meditaties en een serie oefeningen die je zouden kunnen helpen om je angsten voorbij te komen. "Ziekte en lijden komt voort uit het verlies van extase. Leer je energie, hartstocht en bewustzijn integreren in een weg naar ontwaken." Vol met boeiende citaten en aardige interviews met deelnemers aan haar groepen, ja, een mooi en stimulerend boek voor zelfonderzoekers, nuttig voor solisten en mensen met een partner. Toch verraadt haar gezwollen, grootse jargon ("Verlangen naar een leven waarin je ziel kan juichen") in tegenstelling tot de kleine drukletter en die smalle marge een onprettig aandoende commerciele instelling. Omslagfoto van een zittend vrouwelijk naakt.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.