Smith, Adam - De kracht van de geest

Schrijver:
Titel: De kracht van de geest
ISBN: 9789022974049
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: • ouder boek • wat vergeeld en verkleuringen • slijtage langs randjes en op hoeken • duidelijke vouwen in de rug | 1977, 1e druk | paperback, 400 pagina's
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Op zoek naar de innerlijke mens

In de zestiger jaren ontstond een plotseling opleving in de belangstelling voor de krachten, die werkzaam zijn in het menselijk innerlijk – de ‘binnenwereld’ – welke zich onder meer manifesteerde in het gebruik van psychedelica en de studie van mystiek en oosterse filosofie en de beoefening van meditatie en ‘groei’-training. Deze tendens begint langzaam aan zijn stempel op het westerse denken te drukken.

Adam Smith wijdt deze uitgebreide studie aan de vraag, wat die innerlijke krachten nu eigenlijk voorstellen en wat ze in ons leven teweeg kunnen brengen. In zijn relativerende en uiterst leesbare stijl beschrijft hij zijn ervaringen met swami’s, leraren en moderne profeten. (maar ook met charlatans) en komt tenslotte tot de vraag: Wat is nu de werkelijke werkelijkheid?

auteur: Adam Smith
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Hilde Bervoets
oorspronkelijke titel: Powers of Mind
paperback: 400 pagina´s
uitgeverij: Bruna
1e druk, 1977
formaat: 134 x 217 x 37
bijzonderheden:
ISBN: 9022974049

Tweedehands
• ouder boek • wat vergeeld en verkleuringen • slijtage langs randjes en op hoeken • duidelijke vouwen in de rug (foto is huidige conditie)

Verzendinformatie
Dit boek wordt - vanwege de dikte - als pakket verzonden via DHL of DPD.
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smith, Adam - De kracht van de geest Smith, Adam - De kracht van de geest

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.