Kosinski, Jerzy - Duivelsboom

Schrijver:
Titel: Duivelsboom
ISBN: 9789023408062
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: ouder boek, wat vergeeld, kreukjes op pag. 82 en 161, naam voorin, restant prijssticker op achterzijde | 1982, herziene editie | 215 pagina's paperback
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Duivelsboom is het verhaal van Jonathan Whalen, een van de rijkste jongemannen ter wereld. Oppervlakkig gezien lijkt Jonathan Whalen alles te bezitten. In het begin van de roman keert hij terug in de Verenigde Staten, na lange tijd ontworteld en verslaafd over de hele wereld te hebben rondgezworven. Whalen is een man zonder richting, zonder thuis, zonder zelfbesef. Zijn last is zijn ‘naam’. Het feit dat hij een naam heeft onderscheidt hem van de personages uit andere romans van Kosinski. De vertellers uit De geverfde vogel en Stappen zijn naamloos; de namen Chance in Aanwezigheid en Tarden in Cockpit zijn voortdurend onderhevig aan verandering. Maar Whalen is een naam die als een verpletterend stempel op hem drukt…..

Jerzy Kosinski’s Duivelsboom is een meesterlijke roman over jongeren die moeten overleven in een maatschappij die wordt gecontroleerd door de ouderen; over het individu in conflict met het collectief; het heden in conflict met het verleden.

auteur: Kosinski, Jerzy
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Oscar Timmers
oorspronkelijke titel: The Devil Tree
paperback: 215 pagina´s
uitgeverij: De Bezige Bij
herziene editie druk, 1982
formaat: 125 x 200 x 20
ISBN: 9023407970

Tweedehands
• ouder boek • is vergeeld • kreukjes op pagina 82 en 161 • staat naam voorin • restant prijssticker op achterzijde (foto is huidige conditie)
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kosinski, Jerzy - Duivelsboom Kosinski, Jerzy - Duivelsboom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.