Heetveld, G. - Compendium Basisonderwijs basisteksten over de b

Schrijver:
Titel: Compendium Basisonderwijs basisteksten over de basisschool
ISBN: 9789080856912
Uitgever: Heetveld, Oenkerk 2e druk 2004 9789080856912
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover 186pp. als nieuw
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een sympathieke uitgave met een verzameling basisteksten die betrekking hebben op de hedendaagse praktijk van het primair onderwijs/(speciaal) basisonderwijs. De thema's van de basisteksten zijn alfabetisch gerangschikt en bestrijken vrij algemene, maar in de praktijk dagelijks terugkerende onderwerpen als: adaptief onderwijs, brede school, differentiatie, ervaringsgericht onderwijs, gespreksvormen, klassenmanagement, schoolplan, straffen, voorlezen en vertellen, of Weer Samen Naar School. De informatie staat in overzichtelijke hoofdstukjes, die actueel, vlot leesbaar en ter zake zijn. De uitgave is bedoeld voor PABO-studenten, met name voor hen die als zijinstromer of deeltijdstudent/student verkorte opleiding weinig tijd tot hun beschikking hebben om zich uitvoerig in te lezen. Met (in deze herdruk geactualiseerde) verwijzingen naar literatuur en websites. Het compendium sluit af met een lijst van belangrijke (internet)adressen en een register. De auteur heeft jarenlange ervaring als docent Onderwijskunde aan een lerarenopleiding basisonderwijs. Dit duidelijk informerende boek is een aanrader voor leraren, leden van medezeggenschaps- en ouderraden of schoolbesturen. In deze herdruk zijn twee hoofdstukken herschreven en is een nieuw hoofdstuk over zelfstandig werken toegevoegd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heetveld, G. - Compendium Basisonderwijs basisteksten over de basisschool

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.