Rika ten Voorde - Voorde, Rika ten-Opwekking en gebed (nieuw)

Schrijver:
Titel: Voorde, Rika ten-Opwekking en gebed (nieuw)
ISBN: 9789088970559
Uitgever:
Bijzonderheden: Voor het boek Opwekking en gebed onderzocht Rika ten Voorde de geschriften van de bekende opwekkingstheoloog Jonathan Edwards. Hij zag in zijn tijd hoe lauw en wereldgezind veel gelovigen waren en riep daarom op tot individueel en gezamenlijk geb...
Prijs: € 8,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor het boek Opwekking en gebed onderzocht Rika ten Voorde de geschriften van de bekende opwekkingstheoloog Jonathan Edwards.
Hij zag in zijn tijd hoe lauw en wereldgezind veel gelovigen waren en riep daarom op tot individueel en gezamenlijk gebed. Naast Edwards worden de grote opwekkingspredikers George Whitefield en John Wesley uit Engeland in de achttiende eeuw kort besproken. 
Bij een opwekking komen zeer veel mensen tot geloof en komt de Kerk tot grote bloei. Hoe kan een opwekking ontstaan en welke plaats heeft het gebed hierin? Wat is een opwekking precies en hoe is het verloop ervan?
De auteur gaat ook in op belangrijke kenmerken van een opwekking. Zo wordt Gods aanwezigheid sterker ervaren en ontstaat er een grotere werking van Gods Geest. Daarbij komen niet alleen volwassenen, maar ook veel jongeren en kinderen tot geloof. 
Opwekking en gebed laat zien hoe belangrijk het gebed voor een opwekking is en wat er kan gebeuren als God een opwekking geeft.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rika ten Voorde - Voorde, Rika ten-Opwekking en gebed (nieuw)