Helmut Bruss - Bruss, Helmut-Modelvliegen met elektromotoren

Schrijver:
Titel: Bruss, Helmut-Modelvliegen met elektromotoren
ISBN: 9020110438
Uitgever:
Bijzonderheden: In Modelvliegen met elektromotoren van Helmut Bruss worden, behalve de geschiedenis, vooral de technologische aspecten van het elektrisch vliegen duidelijk en uitgebreid toegelicht. Hierbij wordt ook aangegeven op welke terreinen en in welke rich...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Modelvliegen met elektromotoren van Helmut Bruss worden, behalve de geschiedenis, vooral de technologische aspecten van het elektrisch vliegen duidelijk en uitgebreid toegelicht.
Hierbij wordt ook aangegeven op welke terreinen en in welke richting verdere ontwikkelingen te verwachten zijn. Tevens wordt de praktijk van het vliegen bij de huidige stand van zaken onder de loep genomen, vooral wat het radiobestuurd vliegen betreft.  
Modelvliegen zonder lawaai is jarenlang slechts voor zweefvliegers weggelegd geweest. Sinds enige tijd is het echter heel goed mogelijk, en tevens goed betaalbaar, een modelvliegtuig elektrisch aan te drijven. 
Mede door de steeds hogere eisen die plaatselijke en regionale overheden op het vlak van geluidsoverlast moeten stellen, neemt de belangstelling voor deze vorm van voortstuwing sterk toe. Daarbij is de hele elektrische vliegerij nog sterkin ontwikkelingen vormt dus een eldorado voor wie wil experimenteren.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Helmut Bruss - Bruss, Helmut-Modelvliegen met elektromotoren