Kuipers, Mans en Françoise Giesen (eindred.) - Ondernemend gel

Schrijver:
Titel: Ondernemend geluk. Een schatkamer vol wijsheid en Inspiratie. 50 wetenschappers, politici, ondernemers, artiesten, topsporters en managementgoeroes over geluk en ondernemen in leven en werk.
ISBN: 9789081999809
Taal: Nederlands
Uitgever: Claarvoorgeluk, Amersfoort
Bijzonderheden: Gebonden, 2012, 198 blz. Met kleurenfoto's en als bijlage de DVD.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ondernemend Geluk laat wetenschappers, ondernemers, kunstenaars, sporters, politici en vele anderen aan het woord over het belang van geluk in je leven en in je werk. De portretten, verhalen en interviews tonen vreugde, kwetsbaarheid, zelfbewustzijn, uniekheid, schoonheid, echtheid, speelsheid, ondernemerschap en lef. Deze schatkamer vol wijsheid en inspiratie herinnert ons eraan dat we zuinig mogen zijn op onszelf en elkaar. Het vraagt om na te denken over wat geluk betekent en wat jou gelukkig maakt...

Bovendien worden we ons, door het lezen van deze verhalen, extra bewust van de enorme uitdaging waar we met z'n allen voor staan. De uitdaging om onze individuele talenten te ontplooien en zo samen een duurzame bijdrage te leveren aan het behoud van deze prachtige en wonderbaarlijke planeet.
Ondernemend Geluk is geschreven om wakker te schudden, om 101% jezelf te zijn en je bewust te worden van de keuzes die je maakt. Keuzes die gaan over wie we zijn en waar we voor staan.

Herman van Veen zegt: 'Geluk is logisch'. Voor Tex Gunnining is 'Geluk de motor van duurzame verandering'. Patty Harpenau vindt: 'Geluk een reis in plaats van een bestemming' en Paul de Blot vaagt zich af: 'Is er wel zoiets als geluk'?
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kuipers, Mans en Françoise Giesen (eindred.) - Ondernemend geluk. Een schatkamer vol wijsheid en Inspiratie. 50 wetenschappers, politici, ondernemers, artiesten, topsporters en managementgoeroes over geluk en ondernemen in leven en werk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.