Huizinga, J. - Herfsttij der Middeleeuwen. Studie over levens-

Schrijver:
Titel: Herfsttij der Middeleeuwen. Studie over levens- en gedachtenvormen der veertiende en vijftiende eeuw in Frankrijk en de Nederlanden.
Taal: Nederlands
Uitgever: H.D. Tjeenk Willink & Zoon, Haarlem,1941, vijfde herziene. druk. Gebonden in linnen, niet bijgesneden,538pp. Schutblad met wat weervlekjes, papier verder licht verkleurd. Rug bruin verkleurd, wat slijtage. Hier en daar aantekeningen en met potlood.
Bijzonderheden:
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Met reproductie van een portret van Karel de Stoute. Voorin zit een krantenberichtje geplakt over het overlijden van Huizinga in 1945. Naam (handtekening) voorin. Etiketje van Bovenkerk's Boekhandel voorin.

La femme qui rit uit Alkmaar

Logo La femme qui rit

Wie bij mijn winkeltje voor 10 euro of meer boeken bestelt, mag daar geheel gratis een boek naar keuze van 2 euro aan toevoegen, mits dit natuurlijk de verzendkosten niet beïnvloedt. Alle boeken komen uit rookvrije huizen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij La femme qui rit

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met La femme qui rit
  • Na uw bestelling ontvangen u en La femme qui rit een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van La femme qui rit vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • La femme qui rit kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.