Dyer, Charles & Tobey, Mark - Doelwit

Schrijver:
Titel: Doelwit
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog
Bijzonderheden: in goede staat - zie de foto's - christelijk - voor de inhoud zie 'meer info'
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
T2
Samenvatting
Een jonge moeder in een Palestijns vluchtelingenkamp wordt gewekt door haar mobiele telefoon. De simpele boodschap 'Het is tijd' maakt haar klaarwakker. Ze trekt de kleren aan die eens toebehoorden aan haar inmiddels dode echtgenoot en vraagt haar moeder om op Yousef te passen, haar zoontje van twee. Als ze aankomt bij de moskee, ontmoet ze de man die haar belde. Hij neemt haar mee naar twee andere mannen, die zullen zorgen voor het vervoer van haar en van de bom die ze zal dragen. Bestemming: Ariel, een stad op de West Bank.

Greg Hanson in Chicago is bezig met het maken van een powerpoint-presentatie bij een lezing voor de jeugdvereniging van zijn kerk. Op internet vindt hij een mooie foto van de Tempelberg in Jeruzalem. Als hij de bestandsgegevens van de foto checkt, vindt hij een bijzondere codeboodschap. Hij schakelt de FBI in en komt in contact met agente Jillian Foster.

Al snel blijkt dat Greg en Jillian op het spoor zijn gekomen van een internationaal terroristisch netwerk. Special agents en undercover speurders trekken koortsachtig aanwijzingen na die duiden op de voorbereiding van een massale terroristische aanslag. Maar nog vóór de ontknoping, heeft één van de terroristen zijn doelwit al in het vizier.

Charles Dyer is senior vice president van het Moody Bible Institute in Chicago (USA). Hij heeft vele artikelen en enkele boeken op zijn naam staan, vooral over thema's met betrekking tot Israël en het Midden-Oosten.

Mark Tobey is senior pastor van de First Baptist Church in North Terre Haute in Indiana (USA). Daarnaast is hij freelance schrijver en redacteur.Recensie(s)
Als Greg Hanson, leraar aan een Amerikaanse bijbelschool, op internet zoekt naar afbeeldingen voor een powerpointpresentatie, stuit hij op een foto waarbij de bestandsgegevens een vreemde boodschap bevatten. Hij vertrouwt het niet en meldt het aan de FBI. Samen met special agent Jillian Foster komt hij zo op het spoor van een terroristisch complot tegen de VS. Diverse teams Arabische terroristen zijn van plan om raketaanslagen op vliegtuigen te plegen, maar door methodisch speurwerk slaagt de FBI erin alle aanslagen op een na te voorkomen. Toegankelijk geschreven maar wat traag verlopende thriller met weinig actiemomenten, spelend in een duidelijk protestants-christelijke context. Goede karaktertekening en aandacht voor de tegenstelling islam-christendom-jodendom. Paperback met vrij kleine druk, toepasselijke fotocompositie als omslagillustratie.

(NBD|Biblion recensie, Erik van de Grampel)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dyer, Charles & Tobey, Mark - Doelwit Dyer, Charles & Tobey, Mark - Doelwit Dyer, Charles & Tobey, Mark - Doelwit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.