Trees van Gennip - Het handwerk van de levensloop - Bouwen aan

Schrijver:
Titel: Het handwerk van de levensloop - Bouwen aan loopbaan en persoonlijk welbevinden
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP 2009
Bijzonderheden: 190 pag. uitstekende staat ISBN 9789088500374
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Het handwerk van de levensloop' heeft allereerst mensen in de tweede levenshelft op het oog, in de breedte bouwend aan hun persoonlijk welbevinden. Het werkende leven neemt daarbij een belangrijke plaats in. Voor professionals in personeelswerk, arbeidsmarktbemiddeling en recruitment vormen the more experienced een steeds belangrijker bron. Het ervaren persoonlijk welbevinden is omgekeerd ook sterk van invloed op het domein van de carrière.

Basis van de aanbevelingen in dit boek is de gerontologische visie dat ontwikkelilng en groei van de mens niet stopt na het 45e levensjaar, maar dat juist in de tweede levenshelft de ervaringskennis en andere competenties tot wasdom komen. Dan ook komt wat de auteur beschouwt als 'het handwerk van de levensloop' tot zijn volle recht. Het onderzoeken, vinden en versterken van gezondheid, welbevinden en kracht.

Dit boek biedt concrete handreikingen aan ieder die zijn leven nader vorm wil geven, wanneer nieuwe keuzes als opleiding, werksituatie of de invulling van het actieve leven na pensionering zich aandienen. Ook diegenen, die daarbij beroepshalve of als getrainde vrijwilligers advies kunnen bieden zullen zich 'het handwerk' eigen willen maken.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij wouterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met wouterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en wouterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van wouterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • wouterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.