Leeuwen, Ger van en Maartje Wildeman (red.) - Dansfotografie in

Schrijver:
Titel: Dansfotografie in Nederland. Dance photography in the Netherlands.
Taal: Meertalig
Uitgever: International Theatre & Film Books, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1998, 158 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met foto's en een index.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit fotoboek is verschenen bij de gelijknamige tentoonstelling in het Theater Instituut Nederland in Amsterdam. Dansfotograaf Ger van Leeuwen en dansarchivaris Maartje Wildeman selecteerden voor het boek ruim honderd zwart-witfoto's van theaterdans in Nederland van ongeveer 1917 tot 1998. Hun belangrijkste selectiecriterium was de kracht van de fotografische vorm en niet de dansinhoud van de foto's. Vrijwel alle foto's hebben een opvallende compositie of uitstraling. Maar de fraaie foto's vertellen ook een Nederlandse dansgeschiedenis. Ruim driekwart van de foto's wordt hier voor het eerst gepubliceerd. De fotografiedeskundigen Hans Rooseboom en Josephine van Bennekom schreven ieder een artikel met een historisch overzicht. Wildeman sprak met dansfotografen over hun werk en Van Leeuwen schreef de inleiding. Het boek ziet er aantrekkelijk uit en is interessant voor liefhebbers van zowel fotografie als theaterdans.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.