Kemperman, Jeroen en Liedewij Trampe - De merkrolmethode. Over

Schrijver:
Titel: De merkrolmethode. Over merkportfolio's, grindbakken en kalkoenen.
ISBN: 9789055948628
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum, Schiedam
Bijzonderheden: Gebonden, 2012, 208 blz. Met afbeeldingen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jeroen Kemperman en Liedewij Trampe beschrijven in dit boek een methode om op succesvolle wijze een merkenportfolio samen te stellen. Ondernemingen krijgen vaak merken in handen bij een fusie, waarbij het de vraag is hoe de verworven merken zijn in te passen in het eigen merkenpakket. Kemperman kreeg hier in 2008 in de praktijk mee te maken bij het begeleiden van de fusie tussen PWZ Achmea en Zilveren Kruis. Hiervoor werd de merkrolmethode ontwikkeld. Op basis van de ervaringen hiermee wordt de methode in dit boek stap-voor-stap beschreven. Dat levert een heel praktische en niet alleen voor zorgverzekeraars toepasbare gids op. Een interessante uitgave over een terrein waarover tot nu toe weinig literatuur bestond. Met talrijke schema's, tekstblokken en figuren, eindnoten en een literatuurlijst.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kemperman, Jeroen en Liedewij Trampe - De merkrolmethode. Over merkportfolio's, grindbakken en kalkoenen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.