Emmet - Filosoferen

Schrijver:
Titel: Filosoferen
ISBN: 9789027405739
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: inhoud door leeftijd vergeeld, wat vlekkerig aan buitenzijde, pagina’s verder keurig netjes en schoon | 1987, 1e druk | paperback, 229 pagina´s
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Begrippen, échte betekenis, vragen omtrent woorden, waardeoordelen, schijn en werkelijkheid, vrije wil en determinisme

Filosoferen doen we allemaal wanneer we proberen te werken met abstracte ideeën. Filosoferen doen we wanneer we ons bezinnen op begrippen als recht, vrijheid, eerlijkheid. Deze denkactiviteit wordt echter vaak ondeskundig bedreven. We maken veel meer kans op doelmatig en verstandig redeneren als we bepaalde grondbeginselen voor ogen houden.

De bedoeling van Emmets boek is: de lezer helpen te leren filosoferen, leren hoe men werkt met begrippen, en misschien tevens aantonen dat men die begrippen in het verleden wel eens verkeerd heeft gehanteerd. Uitgelegd wordt ook hoe men de beginselen toepast bij het bespreken van waardeoordelen. Oefeningen dienen om het filosoferen in praktijk te brengen.

auteur: Emmet, E.R.
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door C. Kaas
oorspronkelijke titel: Learning to philosofize
paperback: 229 pagina´s
uitgeverij: Het Spectrum
1e druk, 1987
formaat: 108 x 182 x 13
bijzonderheden: titel is zeldzaam
ISBN10: 9027405735
ISBN13: 9789027405739

Tweedehands
• inhoud door leeftijd vergeeld • wat vlekkerig aan buitenzijde • pagina’s verder keurig netjes en schoon • boek is zeldzaam (foto is huidige conditie)
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Emmet - Filosoferen Emmet - Filosoferen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.