Mills, Andrea - Het alles-over-spoken boek - ontdek het onbeke

Schrijver:
Titel: Het alles-over-spoken boek - ontdek het onbekende, van het atlanties tot de zombies
ISBN: 9789054616481
Taal: Nederlands
Uitgever: Bakermat
Bijzonderheden: 1e druk van 2010. 93 pagina's. Hardcover. Conditie: Als nieuw
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat staat er je in de donkere hoeken in het holst van de diepste, duisterste nacht te wachten? Waarvan slaat de angst je om het hart, knikken je knieën, stolt je bloed?
Dit huiveringwekkende, fascinerende boek daagt je uit om een stap in het onbekende te zetten. Tussen de bladzijden sluimert de waarheid over alle schepsels die de ’andere’, bovenaardse wereld bevolken: aliens, spoken en geesten, poltergeisten, vampiers, weerwolven en zombies. Het Spokenboek zit propvolintrigerende onderzoeken, akelige vaststellingen en angstwekkende getuigenissen en onderzoekt de wetenschap achter de allerengste verschijnselen om het onverklaarbare te verklaren.
Adem maar eens heel diep in, hou je zenuwen in bedwang en bereid je voor op een ijzingwekkend griezelig avontuur dat nog lang door je hoofd zal spoken ...
Verder lezen

Foorgoed uit Sittard

Logo Foorgoed

Een volledige beschrijving van de boeken kunt u vinden op onze website, www.foorgoed.nl Regelmatig voegen we nieuwe titels toe aan ons assortiment. Neem gerust een kijkje en kom je een leuk boek tegen, bestellen kan ook via de winkel, www.foorgoed.nl of via de mail: info@foorgoed.nl Het is ook mogelijk om boeken telefonisch of via de mail te bestellen en eventueel op markten of in Sittard af te halen zijn!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mills, Andrea - Het alles-over-spoken boek -  ontdek het onbekende, van het atlanties tot de zombies

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Foorgoed

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Foorgoed
  • Na uw bestelling ontvangen u en Foorgoed een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Foorgoed vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Foorgoed kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.